KVALITET I BRZINA PO PRAVOJ CENI

ELMOD INŽENJERING je kompanija koja pre svega vodi računa o zahtevima svojih kupaca u pogledu kvaliteta usluga i naravno cene.

Od nas možete očekivati vrhunski kvalitet i visoku stručnost našeg tima pred kojim ne postoji ni jedan dovoljno veliki izazov koji nismo spremni da preuzmemo.

Izrada
tehničke
dokumentacije

Naš tim je tu uvek uz vas da da najbolja idejna rešenja – projekte u skladu sa vašim zahtevima i prema evropski i domaćim propisima, kao i

read more
IZGRADNJA DELOVA ELEKTROENERGETSKOG SISTEMA

ELMOD INŽENJERING je kompanija koja je sposobna da samostalno izgradi ili rekonstruiše objekte 110 kV naponskog nivoa i niže.

read more
SERVIS I PREVENTIVNO ODRŽAVANJE RASKLOPNE OPREME

Naša ekipa je u stanju da u najkraćem roku dođe do krajnjih korisnika i izvrši servis prekidača, rastavljača i ostale rasklopne opreme, a istu

read more
IZRADA ELEKTROENERGETSKIH
ORMARA

ELMOD INŽENJERING vrši kompletnu izradu elektro ormara, što podrazumeva izradu tehničke dokumentacije ožičenja , radioničke crteže ,

read more
REMONTI TRAFOSTANICA I
DALEKOVODA

Naš tim se do sada pokazao u delu održavanja kako redovnog tako i hitnog/ havarijskog održavanja delova elektroenergetskog sistema .

read more

Efektivna rešenja

Naš tim je tu uvek uz vas da da najbolja idejna rešenja – projekte u skladu sa vašim zahtevima i prema evropski i domaćim propisima, kao i izradu kompletne tehničke dokumentacije u skladu sa našim zakonom o planiranju i izgradnji elektroenergetskih objekata. veliko iskustvo, broj uspešno izvršenih projekata i međunarodno priznati sertifikati kao garant kvaliteta.

Veliko iskustvo

Iza nastanka i funkcionisanja ELMOD Inženjering doo stoje njihovi osnivači i njihovo veliko iskustvo stečeno radom u dve najveće domaće firme iz obasti energetike MINEL i ENERGOMONTAŽA. ELMOD Inženjering d.o.o. zapošljava prvenstveno stručnjake elektro struke, elektro inženjere, ovlašćene servisere, elektrotehničare i elektromontere.

Kvalitetno & Sigurno

Međunarodni sertifikati dokazuju naš pristup biznis logici i služe nam, uz naše iskustvo i konstantnu edukaciju kao garant kvaliteta usluga koje nudimo našim klijentima

Brz
odziv

Budite uvereni da će u saradnji sa nama vaši projekti biti završeni na najkvalitetniji način i u najkraćem roku.

24/7 Podrška

Pružamo vam konstatnu podršku, bilo da imate pitanja u okviru tekućeg projekta ili želite više informacija pre nego započnete nove projekte.